Анкета на ФЕИТ за летен семестар во учебната 2016/2017 година за прв циклус студии


Оваа анкета ја спроведува ФЕИТ.

Само студентите на ФЕИТ кои имат запишано летен семестар 2016/2017 година може да учествуват.

Жетон за учество е вашиот матичен број.

 Одкога ќе ја изработите анкетата зачувајте ја последната страна како доказ за изработена анкета.

 

Ова е контролирана анкета. Ќе ви треба важечки жетон за да учествувате.
Ако ви е доделен жетон, внесете го во полето подолу и стиснете за да продолжите.

  • captcha